Bemutatkozom

 Mikor is kezdődött? Valamikor 2009-2010 táján, amikor megkaptam az első DSLR gépemet a Férjemtől. Sokáig nem olyan képek születtek, mint szerettem volna és teljes kudarcnak éltem meg a fotózást. Talán még a gépet is letettem egy időre a kezemből. Majd sok-sok, neten olvasással eltöltött óra után újra megpróbáltam. És egészen megtetszett. Elkezdtem az újszülöttfotózás felé kacsintgatni. Majd pici szünet következett, de a tanulást ezalatt az időszak alatt sem hagytam abba és végre elkezdtek olyan képek születni, amiket már szívesen láttam a képernyőn. Nagyon megtetszett a fotózás és tudtam, hogy ezután csak ezzel szeretnék majd foglalkozni. 

Majd 2015-ben a székhelyünket visszahelyeztük Magyarországra (9 év Kanada után) és itthon újra elkezdtem felépíteni a kis vállalkozásomat. Szerencsére Kecskeméten elég nyitottak az emberek az újra és ott tudtam folytatni, ahol külföldön abbahagytam. Új embereket ismertem meg, akik nagyon sokat segítettek abban, hogy hamar itthon érezzem magam ebben az idegen városban. 

Belaktam a pici kis stúdióm és a fotózás igazi szenvedély lett számomra. Legyen az kismama, baba vagy családi fotózás. Nem tudok elég hálás lenni azoknak a családoknak akik a pár napos babájukat elhozzák hozzám és teljeskörű bizalmat szavaznak nekem. Hiszen sokszor hamarább találkozom én a babával, mint a család többi tagja. De nagyon szeretem amikor egy pár életét éveken keresztül végigkísérhetem. Páros fotózásra jönnek hozzám először majd gömbölyödő pocakkal és végül a picurkájukkal. Majd a kistesóval, így egy-egy visszatérő családot már régi ismerősökként fotózom. Ez a bizalom az, amit az egyik legfontosabbnak tartok a munkám során…. ezt kiérdemelni és megtartani. Ezért dolgozok minden nap. 

Óriási öröm nekem, hogy a munkám által sok-sok családot ismerhetek meg és adhatok Nekik életre szóló emlékeket. Bízom benne, hogy hamarosan Titeket is!

Kapcsolat

Csák-Hajas Bori

Tel: +36-30-464-6541 E-mail: hajas.bori@hotmail.com E-mail: kapcsolat@borofoto.hu