Információ

                                                                                 
  Kismama fotózás  
   

 A fotózás a kis házi stúdiómban történik, Kecskeméten vagy ha az időjárás engedi, a természetben. A pocakos képeket legjobb talán a 28.-34. hét környékére időzíteni, ilyenkor már szépen gömbölyödik a pocakod de a fotózás még annyira nem megterhető.

A fotózás időtartama általában 1-2 óra hossza. De soha nem nézem az időt közben, nekem az a fontos, hogy jól érezd magad és ezátal sok szuper kép készüljön. Ha sminket és hajat is kérsz, akkor kb. 3-4 órát számolj a fotózásra. Én egy szolidabb sminket és hajat mindenképp szoktam javasolni mert igazán teljessé teszi az összképet. Két nagyon ügyes sminkessel és egy fodrásszal dolgozom együtt. A smink és a haj szinte mindíg itt készül nálam, így még ezek után sem kell szaladgálnod. Általában minden ruhát én biztosítok, de szeretem ha saját ruhákat, kiegészítőket is hozol, kicsit ezzel belecsempészve a stílusodat. A fotózáson a Párod is részt vehet ha szeretnétek vagy a nagyobb gyerkőc, gyerkőcök, ha vannak.

 

 

 

                      

   Újszülött fotózás

A leginkább szívem csücske, de a legtöbb előkészületet, türelmet igénylő fotózás. A babákat általában 10 napos korig fotózom, ezért kérlek mihamarabb jelentkezz a fotózásra, hogy biztos tudjak Nektek időpontot adni(érdemes a kíírásod előtt akár 2 hónappal). A Picik ebben a korban még mélyebben, összekucorodva alszanak és eddig a korig készíthetőek a legjobb, legédesebb baba képek.

A fotózás akár 3-4 óra hossza is lehet. Mindig úgy haladunk, ahogy ő engedi, hiszen számomra az ő kényelme a legfontosabb. Pont emiatt számomra mindig a baba biztonsága az első. Soha nem készítek olyan pózokat, amiben a baba nem érzi jól magát.  

A fotók szinte minden esetben a kis házi stúdiómban készülnek. Itt minden kellék, kiegészítő adott, ami a fotózáshoz kell. 

 

 

 

 

                             

                                                    Baba családi fotózás

Amint az időjárás engedi a családokat kinti fotózásra csábítom mert annyira szeretem a természetben készült képeknek a hangulatát. Semmi sem hasonlítható egy nyári vagy őszi naplementés hangulathoz. :) A képeimen láthatjátok, hogy én a letisztultabb vonalat képviselem. Nem szeretem ha túl sok kiegészítő van a képeken mert az elvonja rólatok a figyelmet. Szeretem a beállított képeket, de mégjobban az elkapott pillanatokat megörökíteni. És erre egy természetben szaladgálós-nevetős családi fotózás tökéletes. 

 

 

De ha benti stúdiós képeket szeretnétek, természetesen arra is van lehetőség. Hiszen egy éppen hasaló-ülő babát vagy egy tortamaszatolást szívesebben visznek a szülők a stúdió falai közé. Szóval bármire van lehetőség. Keressetek bátran, hogy egy személyreszabott kis csomagot rakhassunk össze Nektek. 

Kapcsolat

Csák-Hajas Bori

Tel: +36-30-464-6541 E-mail: hajas.bori@hotmail.com E-mail: kapcsolat@borofoto.hu