Blog

Ugyananannyira vártam Máté fotózását, mint két hónappal előtte az anyukájáét. Igaz, hogy most egy picit nehezebb volt a dolgunk, mint akkor de a végéra csak sikerült egy szuper kerek kis fotózást összeraknunk. Eddig is azt gondoltam róluk, hogy egy igazi, minta család ők, hárman, de mostmár látom, hogy Máté érkezésével teljesedett ki a kis családuk. 

Gréti baba fotózása ugyanolyan volt, mint az Anyukájáé... imádtam. Annyira szép kis baba és aludt mint az álom. :)

Van amikor a babáknál annyira adja magát egy szín. Grétihez úgy éreztem, hogy a fehér áll jól. És tényleg így volt. Csodálatosan ment a bőre színéhez.

Picit félek, amikor nagyobb tesó is érkezik hozzám a stúdióba az újszülöttfotózásra. De csak azért, hogy sikerül-e megvalósítanom azokat a pózokat és beállításokat, amiket a szülők szeretnének és, hogy a tesó hagyja-e majd aludni a picúrt. De Annát smemi nem tudta kizökkenteni az alvásból. Csak aludt és aludt, így igazán könnyű dolgom volt vele és egy igazán szuper kis sorozatot hoztunk össze. 

Annarózát 2 naposan fotóztam. Igen, jól olvassátok. Nóri itthon szülte meg a pici lányt így ennyire hamar el tudtak jönni hozzám. Óriási élmény volt nekem, mert ilyen pici babát soha nem fotózhattam még. És annyira édes volt az egész fotózás alatt. Csak aludt és aludt és szabadon engedte, hogy különböző pózokba tegyem. Már Nóri kismamafotózását is nagyon szerettem és biztos voltam benne, hogy Annaróza fotózása is szuper lesz.

Már a telefonos beszélgetésünkkor tudtam, hogy alig fogom várni Erika fotózását. És tényleg így lett. Egy igazi csupaszív, bűbáj embert ismertem meg a személyében. Annyira jó hangulata volt az egész fotózásnak, hogy feldobta az egész napomat. Erika 2 kislány után egy pici fiút hordott a szíve alatt, aki azóta már meg is született és őt is volt szerencsém fotózni. Az ő albumát is hamarosan feltöltöm. Bálint címszó alatt keressétek majd. :)

Nagyon szerettem Adél fotózását mert kihívás volt. Nem nagyon akart aludni a fotózás alatt majd amikor elaludt akkor meg a tesó nem akarta, hogy vele készüljenek képek. Szóval igazi kihívás volt, de nem baj, mert nagyon szeretem az ilyen fotózásokat is. És végül a nővérkét is sikerült pár képre rávenni. :)

Imádok kismamákat fotózni, az egyik kedvenc témán. De amikor a kismama pluszban a barátnőm is az mindent visz. Anitáékat volt szerencsém már többször fotózni. Így a második kismamaságát is én örökíthettem meg. Nagyon izgultam a fotózás előtt szuper kis sorozatot szerettem volna neki adni emlékbe. De úgy érzem, hogy ez sikerült is. Azóta már Ákos is megszületett... róla is hozok majd képeket Nektek. 

Máté baba és a családja nem a szomszédból jöttek hozzám. Egészen Paksról jöttek, hogy a pici Mátét lefotózzam. Annyira örülök, amikor a távolság nem akadály és messzebbről is el mertek jönni hozzám.

Egyszerűen azt tudom csak mondani, hogy imádom Ági sorozatát. Tavaly fotóztam először őket, amikor Máté 2 éves volt. Ági akkor már a szíve alatt hordta Grétit és akkor már mondta, hogy jönnek majd hozzám nemsokára. Aztán pár hónap múlva tényleg jött a pocakfotózással kapcsolatos üzenet. Lassan Gréti is megszületik és biztos vagyok benne, hogy az ő fotózása is ugyanilyen szuper lesz majd. 

Alig vártam, hogy Erika képeit megoszthassam veletek, mert úgy imádom az egész sorozatot, ahogy van. Aztán persze, ahogy kell, most eszmélek fel júniusban, (mikor a pici Mátéról töltöm a képeket), hogy elfelejtettem megírni a blogbejegyzését.

Szóval ahogy már írtam imádom a képeket és imádtam az egész fotózást. Alig vártam, hogy Erikát fotózhassam. Igazi csupaszív, kedves nő és csodálatos Édesanya. Fogadjátok szeretettel az ő sorozatát is.

Csupa kedvesség, csupa báj, csupa Nóri. :) És egy újabb kedvenc kismama sorozat

Az egyik legkisebb picurka, aki nálam járt a maga 2350 grammjával. :) Picit féltem, hogy ennyire picurka, de a félelmem alaptalan volt, mert szépen végigaludta az egész fotózást.

Imádtam Márkot fotózni... szerintem régen volt ennyire mosolygós babám. Szinte az egész fotózáson megállás nélkül szórta a mosolyokat. Vagyis nem, egyből abbahagyta amint a gépet a kezembe vettem. De azért 1-2 mosolyt sikerült elkapnom tőle. :)

Nóri fotózása hosszúra sikerült. Na, de nem azért mert nem tudtunk jól haladni, hanem mert végigbeszélgettük az egészet. Sokszor már úgy kellett figyelmeztetnem magunkat, hogy jó lenne fotózni is valamit. Ez van, ha találunk közös témékat. :)

Fruzsit egyszerűen imádtam fotózni. Annyira szép és bájos arca van. Ez a fotózás is olyan hamar eltelt, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy már kész is vagyunk. Egy szívemnek nagyon kedves sorozat készült. Köszönöm, Fruzsi, hogy eljöttetek hozzám. 

Máté sorozata igazán emlékezetesre sikeredett. Mindamellett, hogy egy nagyon jó hangulatú kis családi fotózás volt, Ágiék ezekkel a képekkel jelentették be a családnak, hogy Máté nagytesó lesz. Tettem fel erről is képet, nézzétek csak!

Kapcsolat

Csák-Hajas Bori

Tel: +36-30-464-6541 E-mail: hajas.bori@hotmail.com E-mail: kapcsolat@borofoto.hu