Információ

                                                                                 
  Kismama fotózás  
   

 A fotózás a kis házi stúdiómban történik, Kecskeméten vagy ha az időjárás engedi, a természetben. A pocakos képeket legjobb talán a 28.-34. hét környékére időzíteni, ilyenkor már szépen gömbölyödik a pocakod de a fotózás még annyira nem megterhető.

A fotózás időtartama általában 1-2 óra hossza. De soha nem nézem az időt közben, nekem az a fontos, hogy jól érezd magad és ezátal sok szuper kép készüljön. Ha sminket és hajat is kérsz, akkor kb. 3-4 órát számolj a fotózásra. Én egy szolidabb sminket és hajat mindenképp szoktam javasolni mert igazán teljessé teszi az összképet. Két nagyon ügyes sminkessel és egy fodrásszal dolgozom együtt. A smink és a haj szinte mindíg itt készül nálam, így még ezek után sem kell szaladgálnod. Általában minden ruhát én biztosítok, de szeretem ha saját ruhákat, kiegészítőket is hozol, kicsit ezzel belecsempészve a stílusodat. A fotózáson a Párod is részt vehet ha szeretnétek vagy a nagyobb gyerkőc, gyerkőcök, ha vannak.

Az elkészült fotókból az általam vagy áltatalok kiválogatott legszebb fotókat retusálás után digitális formában kapjátok meg.

Retusálatlan "nyers" képeket nem áll módomban kiadni.

 

 

 

                      

   Újszülött fotózás

A leginkább szívem csücske, de a legtöbb előkészületet, türelmet igénylő fotózás. A babákat általában 10 napos korig fotózom, ezért kérlek mihamarabb jelentkezz a fotózásra, hogy biztos tudjak Nektek időpontot adni(érdemes a kíírásod előtt akár 2 hónappal). A Picik ebben a korban még mélyebben, összekucorodva alszanak és eddig a korig készíthetőek a legjobb, legédesebb baba képek.

A fotózás akár 3-4 óra hossza is lehet. Mindig úgy haladunk, ahogy ő engedi, hiszen számomra az ő kényelme a legfontosabb. Pont emiatt számomra mindig a baba biztonsága az első. Soha nem készítek olyan pózokat, amiben a baba nem érzi jól magát.  

A fotók szinte minden esetben a kis házi stúdiómban készülnek. Itt minden kellék, kiegészítő adott, ami a fotózáshoz kell. 

Az elkészült fotókból az általam kiválogatott legszebb fotókat retusálás után digitális formában kapjátok meg.

Retusálatlan "nyers" képeket nem áll módomban kiadni.

 

 

 

 

                             

                                                    Baba családi fotózás

Amint az időjárás engedi a családokat kinti fotózásra csábítom mert annyira szeretem a természetben készült képeknek a hangulatát. Semmi sem hasonlítható egy nyári vagy őszi naplementés hangulathoz. :) A képeimen láthatjátok, hogy én a letisztultabb vonalat képviselem. Nem szeretem ha túl sok kiegészítő van a képeken mert az elvonja rólatok a figyelmet. Szeretem a beállított képeket, de mégjobban az elkapott pillanatokat megörökíteni. És erre egy természetben szaladgálós-nevetős családi fotózás tökéletes. 

 

 

De ha benti stúdiós képeket szeretnétek, természetesen arra is van lehetőség. Hiszen egy éppen hasaló-ülő babát vagy egy tortamaszatolást szívesebben visznek a szülők a stúdió falai közé. Szóval bármire van lehetőség. Keressetek bátran, hogy egy személyreszabott kis csomagot rakhassunk össze Nektek. 

Az elkészült fotókból az általam vagy áltatalok kiválogatott legszebb fotókat retusálás után digitális formában kapjátok meg.

Retusálatlan "nyers" képeket nem áll módomban kiadni.

Kapcsolat

Hajas Bori

Tel: +36-20-293-6205 E-mail: bori.hajas@gmail.com E-mail: kapcsolat@borofoto.hu

ÚJ CÍM!!!

Máriahegy 173.

A nagy Tescos körforgalomnàl a város fele. A veda kapu után… jobb oldalt.
Kék vas kerítés. BS car szervíz.Ott az emeleten. Bal oldalán az épületnek
Bajáki Helga Photography.