Blog

Annarózát 2 naposan fotóztam. Igen, jól olvassátok. Nóri itthon szülte meg a pici lányt így ennyire hamar el tudtak jönni hozzám. Óriási élmény volt nekem, mert ilyen pici babát soha nem fotózhattam még. És annyira édes volt az egész fotózás alatt. Csak aludt és aludt és szabadon engedte, hogy különböző pózokba tegyem. Már Nóri kismamafotózását is nagyon szerettem és biztos voltam benne, hogy Annaróza fotózása is szuper lesz.

Már a telefonos beszélgetésünkkor tudtam, hogy alig fogom várni Erika fotózását. És tényleg így lett. Egy igazi csupaszív, bűbáj embert ismertem meg a személyében. Annyira jó hangulata volt az egész fotózásnak, hogy feldobta az egész napomat. Erika 2 kislány után egy pici fiút hordott a szíve alatt, aki azóta már meg is született és őt is volt szerencsém fotózni. Az ő albumát is hamarosan feltöltöm. Bálint címszó alatt keressétek majd. :)

Nagyon szerettem Adél fotózását mert kihívás volt. Nem nagyon akart aludni a fotózás alatt majd amikor elaludt akkor meg a tesó nem akarta, hogy vele készüljenek képek. Szóval igazi kihívás volt, de nem baj, mert nagyon szeretem az ilyen fotózásokat is. És végül a nővérkét is sikerült pár képre rávenni. :)

Kapcsolat

Hajas Bori

Tel: +36-20-293-6205 E-mail: bori.hajas@gmail.com E-mail: kapcsolat@borofoto.hu

ÚJ CÍM!!!

Máriahegy 173.

A nagy Tescos körforgalomnàl a város fele. A veda kapu után… jobb oldalt.
Kék vas kerítés. BS car szervíz.Ott az emeleten. Bal oldalán az épületnek
Bajáki Helga Photography.