Blog

Már a telefonos beszélgetésünkkor tudtam, hogy alig fogom várni Erika fotózását. És tényleg így lett. Egy igazi csupaszív, bűbáj embert ismertem meg a személyében. Annyira jó hangulata volt az egész fotózásnak, hogy feldobta az egész napomat. Erika 2 kislány után egy pici fiút hordott a szíve alatt, aki azóta már meg is született és őt is volt szerencsém fotózni. Az ő albumát is hamarosan feltöltöm. Bálint címszó alatt keressétek majd. :)

Imádok kismamákat fotózni, az egyik kedvenc témán. De amikor a kismama pluszban a barátnőm is az mindent visz. Anitáékat volt szerencsém már többször fotózni. Így a második kismamaságát is én örökíthettem meg. Nagyon izgultam a fotózás előtt szuper kis sorozatot szerettem volna neki adni emlékbe. De úgy érzem, hogy ez sikerült is. Azóta már Ákos is megszületett... róla is hozok majd képeket Nektek. 

Egyszerűen azt tudom csak mondani, hogy imádom Ági sorozatát. Tavaly fotóztam először őket, amikor Máté 2 éves volt. Ági akkor már a szíve alatt hordta Grétit és akkor már mondta, hogy jönnek majd hozzám nemsokára. Aztán pár hónap múlva tényleg jött a pocakfotózással kapcsolatos üzenet. Lassan Gréti is megszületik és biztos vagyok benne, hogy az ő fotózása is ugyanilyen szuper lesz majd. 

Alig vártam, hogy Erika képeit megoszthassam veletek, mert úgy imádom az egész sorozatot, ahogy van. Aztán persze, ahogy kell, most eszmélek fel júniusban, (mikor a pici Mátéról töltöm a képeket), hogy elfelejtettem megírni a blogbejegyzését.

Szóval ahogy már írtam imádom a képeket és imádtam az egész fotózást. Alig vártam, hogy Erikát fotózhassam. Igazi csupaszív, kedves nő és csodálatos Édesanya. Fogadjátok szeretettel az ő sorozatát is.

Csupa kedvesség, csupa báj, csupa Nóri. :) És egy újabb kedvenc kismama sorozat

Nóri fotózása hosszúra sikerült. Na, de nem azért mert nem tudtunk jól haladni, hanem mert végigbeszélgettük az egészet. Sokszor már úgy kellett figyelmeztetnem magunkat, hogy jó lenne fotózni is valamit. Ez van, ha találunk közös témékat. :)

Fruzsit egyszerűen imádtam fotózni. Annyira szép és bájos arca van. Ez a fotózás is olyan hamar eltelt, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy már kész is vagyunk. Egy szívemnek nagyon kedves sorozat készült. Köszönöm, Fruzsi, hogy eljöttetek hozzám. 

Kapcsolat

Hajas Bori

Tel: +36-20-293-6205 E-mail: bori.hajas@gmail.com E-mail: kapcsolat@borofoto.hu

ÚJ CÍM!!!

Máriahegy 173.

A nagy Tescos körforgalomnàl a város fele. A veda kapu után… jobb oldalt.
Kék vas kerítés. BS car szervíz.Ott az emeleten. Bal oldalán az épületnek
Bajáki Helga Photography.